Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 13 d’agost de 2012

ELIMINEM la paraula policia de la Generalitat; som la policia del poble i pel poble

http://intocabledigital.cat/13/luspac-vol-eliminar-la-denominacio-de-policia-de-la-generalitat/


L’USPAC vol eliminar la denominació de “Policia de la Generalitat”.
agost 13, 2012 
                 
USPAC_
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya escriu al president de la Generalitat l’eliminació de la denominació de “Policia de la Generalitat” per la mala gestió de l’administració contra la seva institució. L’USPAC s’ha dirigit a Artur Mas de la següent manera:

Molt honorable president, el motiu del present, és per demanar-li formalment, l’eliminació de la denominació de “Policia de la Generalitat”.
Ja NO ens agrada aquest nom, i ja no ens sentim com a tal, justament pel desgavell i la mala gestió que s’ha produït al capdavant d’aquesta institució, on, juntament amb el departament d’Interior, se’ns ha estafat i utilitzat políticament.
És sabut què, el nom prové de finals del segle XVII, i la seva adaptació al cos modern es va fer mitjançant la Llei 18/1983 de 14 de juliol, amb una Llei d’un únic article.
Des de llavors fins ara, ha variat molt, i el sentiment actual, no és el mateix ni de bon tros.
És per això que li proposem el canvi de nom i que passi a denominar-se Mossos d’Esquadra, la policia del poble i pel poble, i s’elimini el nom de “Policia de la Generalitat de Catalunya”. NO SOM LA POLICIA DE LA GENERALITAT, SOM LA POLICIA DEL POBLE I PEL POBLE.
Així mateix, en tots els nostres escrits d’ara endavant, així la denominarem en les relacions amb l’administració o d’altres, perquè sentim que ja és el sentiment de la majoria de la nostra policia.
Tot esperant que prengui bona nota d’aquesta petició, restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.