Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 18 d’abril de 2013

BRIMO sota mínims

Quan no quedi ningú a la BRIMO valoraran la gran feina que fan.


Alhora quan no quedi ningú, que surti el Manel Prat i l’Espadaler a fer la feina.

ACLARIMENT: SRS DEL DEPARTAMENT, AIXÒ NO ÉS INCITAR A NINGÚ A NO TREBALLAR, AIXÒ ÉS DIR EL QUE PENSEM QUE ÉS BEN DIFERENT (fem l’aclariment perquè quan és l’USPAC qui diu quelcom se l’acusa “d’incitar la gent a no treballar” i quan és algun altre sindicat no passa res)


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat
 

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/terc-dels-antiavalots-dels-mossos-volen-deixar-ser-ho-2365394

Un terç dels antiavalots dels Mossos volen deixar de ser-ho

145 agents dels 500 que té la Brimo reconeixen en una enquesta interna que desitgen un trasllat

ANTONIO BAQUERO / Barcelona
La Brigada Mòbil (Brimo), el grup antiavalots dels Mossos d'Esquadra, corre el risc de quedar amb els seus efectius seriosament delmats. Un total de 145 agents dels 500 de què disposa la Brimo han expressat, en una enquesta interna, la seva intenció de presentar una instància per obtenir una plaça en una altra unitat en el concurs general que el cos policial va obrir fa unes setmanes. Això significa que a gairebé el 30% --pràcticament un de cada tres agents del grup-- li agradaria abandonar els antiavalots.

Concentració davant de la Conselleria d'Interior en contra de les pilotes de goma utilitzades pels antiavalots en les manifestacions.      
La recerca d'una plaça pròxima al domicili dels agents i el cansament de pertànyer a una unitat policial molt criticada en un moment de gran conflictivitat social i amb diversos agents imputats estan en l'origen d'aquesta situació. Aquest desig d'abandonament crida especialment l'atenció pel fet que la Brimo és un departament on tots els seus integrants hi han anat voluntàriament i on, a més, a l'estar catalogat com una especialitat de tipus 3, es cobra un suplement.