Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 24 d’abril de 2013

Els senyorets/tes no tenen les mateixes normes

Artur Mas, aquell president que va ser el 1r en descomptar als funcionaris estant de baixa (ells però no cal que siguin de baixa, no assisteixen al Ple perquè és un “toston” i paga igual el ciutadà).
FELICITATS ARTUR, GESTIÓ PER TREURE’S EL BARRET


Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Tel. + WHATSAPP: 644211680
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat


Desbandada parlamentària
Només 38 dels 135 diputats segueixen el debat parlamentari sobre l’habitatge

Vila, en el moment de la interpelació parlamentària
Vila, en el moment de la interpelació parlamentària

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha debatut gairebé en família a l’hemicicle del Parlament el canvi en les polítiques d’habitatge que ha reclamat el PSC en una interpel·lació al Govern. Només 38 dels 135 parlamentaris han presenciat el debat.
La coincidència en l’agenda política del Ple de la cambra amb altres actes que han requerit la presència de consellers, com la inauguració del congrés de l’UGT en què ha assistit el president Mas, ha fet que cap membre del Govern hagi fet costat a Vila en la defensa del canvi de rumb en el dret a l’habitatge.
La interpel·lació socialista, la darrera que s’ha debatut en la sessió matinal de la cambra, ha demanat explicacions al conseller sobre l’anunci de l’impost als pisos buits i el canvi de paradigma en l’accés a l’habitatge.
El conseller ha reconegut un “canvi de model” que ha d’acabar amb “la seguretat que ha dóna fins ara el règim de propietat”. La conselleria treballa per afavorir l’accés al lloguer, tot i que, segons ha matisat Vila, “seran modificacions lentes perquè s’ha d’actuar amb seguretat jurídica”.
El diputat socialista, Jordi Terrades, ha assegurat al conseller que veu “marge per buscar algun tipus d’acord” amb el Govern per gravar bancs i promotors que tinguis habitatges buits. El PSC rebutja però que la mesura s’apliqui “només” a 70 municipis, com ha anunciat el Departament.