Enllaç de la web del sindicat   www.uspac.cat

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 8 d’abril de 2013

Les felicitacions mal enteses

Els Mossos NO li donem cap felicitació, li donen els polítics del departament

DEDICAT A CENTENARS, O POTSER MILERS DE MOSSOS, QUE ENGUANY ELS HAN DENEGAT LA SEVA FELICITACIÓ MERESCUDA

 
Els Mossos condecoren el president de les Autopistes
Salvador Alemany rep la medalla de bronze al mèrit policial
 
Alemany, en una imatge d'arxiu
 
Els Mossos d'Esquadra condecoren Salvador Alemany, president de la concessionària d'autopistes Abertis, amb la medalla de bronze al mèrit policial per haver "col·laborat i participat estretament" amb la policia de la Generalitat.

Així s'anuncia al darrer Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), publicat aquest dilluns, malgrat que la resolució va ser signada per l'anterior conseller d'Interior, Felip Puig, al 2012.

"La Direcció General de la Policia ha tingut coneixement, pel conducte reglamentari, de la destacada professionalitat del senyor Salvador Alemany i Mas, president d’Abertis, que ha col·laborat i participat estretament amb la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra, facilitant en tot moment la tasca en l’àmbit de les seves competències i ajudant a garantir el servei a la ciutadania", s'afirma al DOGC.

És per això que se'l distingeix amb la "medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau". Es dona la circumstància que Alemany ja té també la Creu Blanca al Mèrit Policial, atorgada per la Policia Nacional.